2-12 vergadering BOC – Ga mee naar Arnhem!

Beste mensen,
Het is weer hoogste tijd voor ACTIE! Naast alle juridische zaken waar we druk mee bezig zijn, willen we nogmaals onze stem laten horen en deze keer in Arnhem! We roepen daarom iedereen op om 2 december om 17.30 uur de vergadering van de commissie BOC bij te wonen! Je kunt ook gebruik maken van je spreekrecht (zie onder), pak deze kans! Wat zou het mooi zijn als we ook in Arnhem onze massale betrokkenheid kunnen tonen! We zijn benieuwd wie er allemaal meegaat, desnoods regelen we bussen. Laat dus vooral even in de reacties weten of we op je aanwezigheid kunnen rekenen en deel dit bericht s.v.p. op je eigen tijdlijn.

Vandaag kregen velen van ons onderstaande mail van de Partij voor de Dieren Gelderland. Grote klasse dat zij zich zo inzetten voor “onze” zaak. Ze hebben zich zeer goed laten voorlichten en hebben echt moeite gedaan om te luisteren. Hulde daarvoor! Zie ook de vragen die ze hebben gesteld.

Mail PvdD:
‘De Partij voor de Dieren fractie van provincie Gelderland gaat de herinrichting van N794 (Heerderweg, Epe) agenderen. Dit onderwerp zal dan besproken worden tijdens de commissievergadering BOC (Bereikbaarheid, Openbaar vervoer en Cultuur) op woensdagavond 2 december om 17.30. Of het onderwerp op die dag geagendeerd wordt, hangt af van de andere partijen, zij moeten het debatverzoek steunen.

Tijdens commissievergaderingen is het mogelijk om in te spreken. Dit kan sowieso, ook als het onderwerp niet geagendeerd wordt. U moet zich dan wel voor maandag 30 november 12.00 uur aanmelden bij de griffie. Meer informatie over het spreekrecht vindt u hier: http://www.gelderland.nl/4/denkendoemee/Inspreken.html. Wij nodigen u en alle andere organisaties en inwoners die zich zorgen maken over de bomenkap van harte uit om gebruik te maken van dit inspreekrecht. Hopelijk tot 2 december!”

Gelukkig hebben de vliegensvlugge heren van Epernet er weer een uitgebreid artikel over geschreven, zie: http://www.epernet.nl/…/4870-tegenstanders-bomenkap-2-decem…

Aanmelden busvervoer vergadering BOC

Voor de mensen die meewillen naar Arnhem hebben we een bus gehuurd. Wil je mee met de bus, geef je dan zo snel mogelijk op via info@onsmooiepe.nl. Vergeet niet om aan te geven met hoeveel personen je mee wilt. De kosten voor de busreis zijn € 10,- p.p. contant (en bij voorkeur gepast) te voldoen. We vertrekken om stipt 16.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Restaurant de Loreley aan de Heerderweg 36. Je kunt je auto op de parkeerplaats van de Loreley laten staan.

Eigen vervoer

Gaat u met eigen vervoer dan vindt u onderstaand de gegevens. De vergadering vindt plaats in de raadszaal van het stadhuis omdat het provinciehuis momenteel verbouwd wordt.

Datum: woensdagavond 2 december
Tijd: 17.30 uur
Locatie: Raadzaal Stadhuis Arnhem, Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem
Parkeren: Marktplein Arnhem (Markt, 6811 CJ Arnhem)

Het is nog niet te laat. De bomen blijven staan.

2 reacties op “2-12 vergadering BOC – Ga mee naar Arnhem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.