Artikel Veluweland oud-wethouder Joop van Nuijs

In “Veluweland” van 23 mei j.l. stond onderstaand artikel over oud-wethouder Joop van Nuijs. Het is ook online terug te lezen op de website van Veluweland.

Alsof het niets is stelt onze voormalige PvdA bestuurder dat het niet aan hem maar aan die onkundige Statenleden van de provincie Gelderland heeft gelegen dat er nu een “zwalkend“ fietspad ligt dat niet fraai oogt. Hijzelf had liever een fietspad dat over de gehele lengte 3 meter breed was en waarbij DUS ALLE bomen gekapt zouden worden zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Dat oogt volgens van Nuijs veel fraaier!!  Over gebrek aan kennis gesproken!

Hij stelt dat de Statenleden “niet gehinderd werden door kennis van de materie”. Hij vergeet daarbij dat de Statenleden veel en veel beter geïnformeerd waren (door o.a. Ons Mooi Epe) dan dhr. Van Nuijs, die nooit met OME heeft willen praten. Hij deed liever zijn eigen zin. Verbazend was het dan ook om te zien, dat tijdens één van de vele inspraaksessies van OME bij de Statenleden, plotseling ook dhr. Van Nuijs daar spreekrecht had aangevraagd. Toen de Statenleden wederom kennis hadden genomen van de inspraak van OME trad dhr. Van Nuijs naar voren om de Statenleden “hartelijk te bedanken” voor hun goede samenwerking met de gemeente Epe. (?) Het slijmspoor dat hij achterliet heeft er nog dagen gelegen.

Klik op onderstaande afbeelding om te vergoten:

Klik op de afbeelding om te vergroten.Hoe is het mogelijk dat iemand, in een stukje van nog geen 75 woorden, zoveel onzin uitkraamt. Ook begrijpen wij niet dat dit door huidige raadsleden blijkbaar zomaar wordt geaccepteerd. Wat een geluk dat we dat de komende jaren kwijt zijn.

En wat een contrast met dit verhaal van één van onze kerngroepleden.