Red Kiosk Hertenkamp

Het is 2 voor twaalf, op elk moment kan de pittoreske kiosk bij het Hertenkamp neergehaald worden. En waarom? Dat is de vraag de Epe momenteel bezighoudt. Niemand weet het.

Het is daarom (helaas) wéér tijd om de hulp van de burgers in te roepen om deze waanzin te stoppen! Onze oproep is om van de gemeente een antwoord te eisen. Waarom moet die kiosk nu eigenlijk weg en waarom nu voordat er een alternatief plan is?
We redden dit niet alleen dus hebben ieders hulp nodig. Wat kun je doen? Stuur een whats app bericht naar de gemeente (06 289 46 151). Stuur een bericht via Facebook https://www.facebook.com/GemeenteEpe/, tag de Gemeente Epe, Bel ze (0578) 678 787, mail ze gemeente@epe.nl, maar zorg dat het daar duidelijk wordt dat we dit niet pikken!
De bulldozer kan elk moment komen dus deel dit bericht NU en app je vrienden, buren en kennissen. Zorg dat we binnen no time heel Epe bereiken en iedereen die vindt dat deze waanzin moet stoppen de kans heeft gehad dit aan te geven bij onze volksvertegenwoordigers.
De bomen bleven staan. Nu de kiosk.
#SamenSterk

Geen tijd of inspiratie? Gebruik dan onderstaand bericht:

Gemeente Epe dit kan niet! Burgers negeren en een kiosk neerhalen zonder dat er een alternatief is. U dient er te zijn vóór de burgers, niet tegen de burgers. Stop deze waanzin en kom eerst eens met antwoorden voordat er met geweld een stukje historie wordt neergehaald. De vraag is simpel: waarom moet de kiosk weg?