Spoed! Ons Mooi Epe heeft NU uw hulp nodig

Een lange periode van pogingen tot overleg met de provincie ligt achter ons. Helaas is het in die tijd niet gelukt om tot een goede oplossing te komen voor de reconstructie van de Heerderweg. De provincie heeft ons heeft laten weten medio januari te zullen beginnen met het kappen van nog steeds te veel bomen langs de Heerderweg.

Het plan van de provincie zoals dat er nu uit ziet heeft een kaalslag van met name de Norelbocht tot gevolg. Dit is volgens OME helemaal niet nodig: met een paar simpele aanpassingen wordt de weg nóg veiliger en kunnen bomen blijven staan. Binnenkort informeren we jullie hierover uitgebreider met een speciale nieuwsbrief.

Spoed
Op dit moment moeten wij om onomkeerbare schade te voorkomen, met spoed de hulp van de rechter en dús een advocaat inroepen.
Daarom hebben we nu dringend jullie financiële hulp nodig:

In onderstaande video lichten we dat toe: (https://youtu.be/ghqDEa5PVVc)

Met een tientje per lid kunnen wij vooruit!
NL92 RABO 0307 4511 51 t.n.v. Ons Mooi Epe.

Hartelijk dank voor jullie steun! Wij wensen iedereen een groen en gezond 2017.

Het is niet te laat, de meeste bomen blijven staan.