Donaties gevraagd

Sinds oktober 2015 hebben we ons ingezet om te voorkomen dat er 600 bomen langs de Heerderweg gekapt zouden worden. Dat is voor het grootste gedeelte gelukt. Van de 600 te kappen bomen blijven er 400 staan. Daarnaast hebben we het tegen alles verwachtingen in toch voor elkaar gekregen dat de snelheid op het grootste deel van het traject verlaagd wordt naar 60 km.

Een mooi resultaat, waar helaas wel een enorm prijskaartje aanhangt. Ondanks de donaties die we hebben mogen ontvangen zitten we nog met een tekort van € 6.000,-. Een specificatie van de uitgegeven kosten zullen wij tijdens onze algemene ledenvergadering op 17 mei bespreken. Leden van Ons Mooi Epe krijgen een uitnodiging voor de vergadering. Aanmelden als lid kan gratis op: http://www.onsmooiepe.nl/lid-worden/.

Help ons voor een laatste keer! U kunt u gift overmaken op NL92 RABO 0307 4511 51 t.n.v. Ons Mooi Epe of eenvoudig door het (anoniem) invullen van onderstaande module. Hiervoor klikt u op onderstaande de oranje button “doneren” of op deze link: