Presentaties informatieavond Dennenheuvel

OnsMooiEpe_2Jammer, dat we niet iedereen een zitplaats konden bieden! Wat een hartverwarmende belangstelling. We zijn ontzettend blij met de positieve reacties en de steun voor de variant van Ons Mooi Epe.

We willen iedereen HEEL hartelijk danken voor de komst en ook voor de donaties.

Mocht u nog geen donatie gedaan hebben en dat nog willen doen dan kan dat op: NL92 RABO 0307 4511 51 t.n.v. Ons Mooi Epe.
U kunt op deze pagina zien waar de donaties aan besteed worden.

Zoals beloofd tijdens de informatieavond kunt u hier de presentaties downloaden.

Voor een verslag van de avond verwijzen we graag naar de supersnelle schrijvers van Epernet:
Een prachtige opkomst vanavond op de informatiebijeenkomst van Ons Mooi Epe in hotel-restaurant Dennenheuvel aan de Heerderweg. De zaal puilde uit, alle zitplaatsen waren bezet, tientallen mensen moesten blijven staan, de provinciale gedeputeerden Jan Jacob van Dijk en Conny Bieze hadden evenals provinciale-statenleden van vijf partijen de moeite genomen om naar Epe te komen en de lokale oppositiepartijen VVD en D66 waren ook van de partij. Een schrijnend gebrek aan belangstelling toonden alleen de coalitiepartijen, die schitterden door afwezigheid… Lees het hele artikel op Epernet.