Presentaties infoavond Lelystad Airport

Infoavond MiddenstipAfgelopen vrijdagavond is er door Red de Veluwe en Ons Mooi Epe in de Middenstip in Epe een informatieavond gehouden door en voor bezorgde burgers. Doel van de avond was vooral het delen van kennis zodat we op de informatieavonden van de overheid over de juiste achtergrondinformatie beschikken.

Er werd een presentatie gegeven door Leon Adegeest van Stichting HoogOverijssel en een presentatie van Alexander ter Kuile, ook van Stichting HoogOverijssel.
De presentaties zijn hier te downloaden:

Op 12 september heeft HoogOverijssel een symposium verzorgd voor leden van de Tweede Kamer. De presentatie die daar is gegeven vindt u hier:  http://hoogoverijssel.nl/news/symposium-12-september-den-haag/
De opnames vindt u hier: https://www.youtube.com/channel/UC-AFssDcttLBIffx13Y6-rQ

Ook de pers was aanwezig:
http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2143584/Geluidsoverlast-door-laagvliegen-groter-dan-gemeld

http://www.rtvoost.nl/nieuws/276807/bijeenkomst-in-epe-van-actiegroepen-tegen-laagvliegroutes-lelystad-airport

Wat kunt u doen?

Dinsdag 26 september is de regionale informatiebijeenkomst van Ministerie I & M in Apeldoorn. Laat je zien/horen op die bijeenkomsten, zodat de politiek weet dat we enorm ongerust zijn !! Aanmelden kan hier: https://informatiebijeenkomstenlelystadairport.nl/.

Ook kunt u uw zorgen kenbaar maken aan de leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu. De lijst met e-mailadressen (en postadres) kun u hier downloaden.

Wilt u ons financieel ondersteunen? Elk bedrag is van harte welkom. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld samen met de actiegroep Hoog-Overijssel juridische procedures opstarten.
NL92 RABO 0307 4511 51 t.n.v. Ons Mooi Epe. Onder vermelding van Red De Veluwe.